BULLET 500

De Bullet 500 is de motor met het tijdloze en iconische ontwerp van de legendarische Bullet uit de jaren 50. Hij wordt aangedreven door een 499cc Unit Construction Engine voor een betere verbranding, een superieure krachtlevering en een verbeterd brandstofverbruik. De iconische Bullet 500 (de naam Bullet bestaat al sinds 1932) is uitgerust met moderne technologie. De Bullet 500 is uitgerust met een schijfrem in het voorwiel en achterwiel, een 2-kanaals ABS, en elektronische brandstofinjectie. Op de tank van de Bullet 500 staat het legendarisch Royal Enfield Winged-embleem  en de koplampbehuizing is met de “Tiger Eye” verlichting uitgerust voor de iconische  uitstraling. Ook al is de koplamp klassiek, hij is voorzien van een krachtige halogeenlamp zodat goed zicht vanzelfsprekend is. Het klassieke zadel met dubbele zitplaats zorgt voor een goede en comfortabele houding voor zowel de rijder(ster) als de bijrijder(ster).

Een icoon in de motorfietswereld sinds 1932

Het Verhaal

Een motorfiets die zijn oorsprong vond in 1932 zorgt nog steeds voor pure motorrijbeleving onder vele generaties motorrijders. De Bullet, de meeste bekende Royal Enfield, is het langstlopende productie model ter wereld. Zijn unieke, handbeschilderde benzinetank, karakteristieke geluid en beproeft bewijs van Royal Enfield’s filosofie van eenvoudig ontwerp en veerkrachtige bouw maken van de Bullet een levende nalatenschap op twee wielen.

Iconisch Design

Een fraai en zichtbaar motorblok, handgemaakte chromen details en de kenmerkende handbeschilderde pinstripes op de tank kenmerken dit iconische design.

Multifunctionele inzetbaarheid

Neem plaats op het zadel en zet de weg naar jouw hand, waar je ook naar toe gaat. Verken onbekende oorden of neem de kortste weg naar het werk. Zijn karakteristieke geluid draagt bij aan zijn imposante aanwezigheid en maakt elke rit tot een onvergetelijke ervaring.

Legendarische Betrouwbaarheid

Bekend om z’n robuustheid en prestaties door de jaren heen om zware lasten te dragen. Wat de lading ook mag zijn, laad het op en vertrek!

SPECIFICATIES

Height (without mirrors) 1.080 mm
Length 2.140 mm
Weight (90% FUEL) 195 kg
Fuel tank capacity 13,5 Litre
Type Single cylinder, 4 stroke, EFI
Displacement 499cc
Starting Electric/ Kickstart
Cooling Air
Max. power 27,2 bhp
Front brake 280 mm disc, 2-piston caliper
Rear brake 240 mm disc, 1-piston caliper
Front tire 90/90-19
Rear tire 110/80-18

PRIJZEN

Vanaf:

€ 6.299,-

(incl. BTW & onvermijdbare kosten)

Bullet 500 Black EU4 € 6.299,-
Bullet 500 Forest Green EU4 € 6.299,-

 

KLEUREN

Black
Forest Green
previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Slider