HIMALAYAN

Geschikt voor alle wegen, zelfs als ze er niet zijn! Royal Enfield staat bekend om de vele expedities door de meest variërende landschappen en diverse terreinen. Jaren lange ervaring en duizenden kilometers hebben er voor gezorgd dat Royal Enfield een motorfiets kon ontwikkelen die elk terrein kan absorberen. Of dat nou het vlakke asfalt is of het ruige bergterrein, de Royal Enfield Himalayan kan het allemaal aan. Door zijn lage zit en perfect uitgemeten voetsteunen en stuur biedt de Himalayan zijn rijder of berijdster een comfortabele rijpositie ongeacht of je nu zit of staat. Om eenvoudig door elk terrein te manoeuvreren beschikt de luchtgekoelde 411cc 1-cilinder over een sterk koppel (24,5pk/ 32Nm) en die zorgt ook nog eens voor een zeer gunstig benzineverbruik. Monteer de fraaie zijkoffers en ga ermee op reis of plan je volgende meeting naar kantoor, voor de Royal Enfield Himalayan is niets te gek!

Het Verhaal

Decennia van expedities, duizenden kilometers door het meest uitdagende terrein. Een jarenlange studie en ontwikkeling hebben geresulteerd in een machine die reageert op de bergen. Zo hebben we de Himalayan gecreëerd, onze eerste all-road motorfiets. Hij is zo gebouwd om stoer, veelzijdig en aanpasbaar te zijn in elk soort terrein.

Veelzijdige prestaties

800 mm zithoogte, perfect gepositioneerde voetsteunen en stuur verminderen de vermoeidheid en geven u een comfortabele rechtop-positie, of u nu zit of staat.

Tour-Minded Design

Koffers aan elke zijde. Jerrycans vooraan. Met de bevestigingspunten van de Himalayan kunt u zich op elk moment ontsnappen uit de massa en vertrekken. Met het LCD-dashboard kunt u alles volgen, van kilometers tot onderhoud.

Itchy Boots

Wij jij de wereld verkennen? Zorg dan dat je Itchy Boots volgt. Zij is een avonturier gespecialiseerd in het reizen op haar Himalayan en ontdekt alle hoeken van onze planeet.

SPECIFICATIES

Height (Flyscreen top) 1.360 mm
Length 2.190 mm
Weight (90% FUEL) 185 kg
Fuel tank capacity 15 +/- 0.5 Litre
Type Single cylinder, 4 stroke, EFI
Displacement 411cc
Starting Electric
Cooling Air
Max. power 24,5 bhp

 

Front brake 300 mm disc, 2-piston caliper
Rear brake 240 mm disc, 1-piston caliper
Front tire 90/90-21
Rear tire 120/90-17

PRIJZEN

Vanaf:

€ 5.849,-

(incl. BTW & onvermijdbare kosten)

Himalayan 410 Snow € 5.849,-
Himalayan 410 Granite € 5.849,-
Himalayan 410 Sleet € 5.849,-
Himalayan 410 Gravel Grey € 5.849,-
Himalayan 410 Red Rock € 5.949,-

KLEUREN

Sleet
Granite
Snow
Gravel Grey
Red Rock
previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Slider