INTERCEPTOR 650

Easy got Back en dat zal veel echte liefhebbers als muziek in de oren klinken. De essentie van het klassieke motorrijden. Bochten, strak asfalt en zelfs de binnenstad is voor de Interceptor één grote speeltuin. Of je nu een beginnend of ervaren rijder bent, deze Royal Enfield zal geen moment vervelen. Zijn sportieve en toch ontspannen zithouding, eenvoudige bediening en levendige krachtbron zorgen voor een beleving die zijn weerga niet kent. De olie/ luchtgekoelde 648cc parallel twin (47pk, 52Nm) hangt in een door Harris Performance ontworpen frame en de Interceptor rolt op 18”gespaakte wielen die voorzien zijn van Pirelli Phantom SportComp banden die speciaal voor de nieuwe Twins ontwikkeld zijn. Uiteraard is Interceptor voorzien van een 2-kanaals ABS, brandstofinjectie en heeft men de beschikking over een 6 versnellingsbak. Benieuwd geworden na het lezen van deze informatie? Aarzel daarom niet en maak snel een afspraak voor een proefrit!

Het Verhaal

Het markeert de terugkeer van één van Royal Enfield’s meest geliefde klassieke motoren.  Uit een tijd waarin het alleen maar ging om de Californische zon en het ‘rijden’ op de golven en branding, de nieuwe Interceptor heeft nog steeds alle charme die er ooit een legende van maakte. Hier is het verhaal van zijn comeback.

Easy Come, Easy Go

Neem plaats en relax! De Interceptor straalt één en al veelzijdigheid en ontspanning uit door zijn rechtop zithouding. Het rijwielgedeelte is ontwikkeld voor een nauwkeurige en directe bediening en stuurt daardoor licht en wendbaar.

Smooth Operator

De lichtmetalen wielen helpen het onafgeveerde gewicht te verlagen, wat het rijgedrag ten goede komt. In combinatie met de Pirelli banden, delicate afmetingen en de vering is elke rit een soepele en wendbare rit.

Het kloppende hart

Hoewel de krachtbron klassiek oogt en klinkt is het Royal Enfield’s meest vooruitstrevende motor ooit. Kenmerkend door de elegante look met minder onderdelen, minder gewicht, eenvoudiger onderhoud maar vooral ook schoner en zuiniger.

SPECIFICATIES

Height (sadle) 804 mm
Length 2.122 mm
Weight (90% FUEL) 202 kg
Fuel tank capacity 13,7 litre
Type Parallel Twin, 4 stroke, EFI
Displacement 648cc
Starting Electric
Cooling Air-oil
Max. power 47 bhp
Front brake 320 mm disc, 2-piston caliper
Rear brake 240 mm disc, 1-piston caliper
Front tire 100/90-18
Rear tire 130/70-18

PRIJZEN (2020)

Vanaf:

€ 7.899,- (EU4)

(incl. BTW & onvermijdbare kosten)

Interceptor Orange Crush EU4 € 7.899,-
Interceptor Silver Spectre EU4 € 7.899,-
Interceptor Mark Three EU4 € 7.899,-
Interceptor Ravishing Red EU4 € 8.199,-
Interceptor Baker Express EU4 € 8.199,-
Interceptor Glitter and Dust EU4 € 8.499,-

 

KLEUREN

Ravishing Red
Silver Spectre
Glitter and Dust
Orange Crush
Mark Three
Baker Express
previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Slider