Meteor 350

In 2021 herontdekte wij het pure motorrijden. De geheel nieuwe Classic 350 is voor dit avontuur gemaakt. Een soepele en relaxte rit in perfecte harmonie. Onmiskenbaar vormgegeven met een oog op zijn historie. Het zeer herkenbare geluid. De Classic 350. Welkom terug.

Be Reborn.

De Historie

De Meteor staat voor motorrijgenot in de puurste zin van het woord. Met zijn klassieke lijnen & tijdloos design is het een cruiser pur sang. Klaar voor elke snelweg en alle uitdagingen van het drukke stadsverkeer gaat hij met gemak aan.

Een verfijnd rijgedrag

Met een verbeterde chassisconfiguratie, een toegankelijke zitpositie, geavanceerde remprestaties, hoog gespecificeerde vering en een snel reagerende vermogensafgifte is de Meteor de nieuwe maatstaf op het gebied van cruisen. Het volledig nieuwe chassis is sterker, stijver en duurzamer en is ontworpen voor rechtuit stabiliteit, bochtenwerk en wendbaarheid zonder afbreuk te doen aan comfort.

Een nieuw Hart

Het hart van de Meteor is een geheel nieuwe lucht-olie gekoelde, 349cc, SOHC motor met een karakteristieke lange slag en elektronische brandstofinjectie die soepel trekvermogen en veel koppel bij lage toeren produceert. De nieuwe motor, die de legende van de ‘easy going’ singles voortzet, heeft een dynamische hartslag die kenmerkend is voor Royal Enfield.

Modern ontmoet Klassiek

Tijdloos betekent ook ‘mee met de tijd’, en het nieuwe dashboard van de Classic combineert de gratie van de ‘dansende naald’ van de analoge snelheidsmeter met de functionaliteit van een LCD scherm. Een discrete USB-poort die onder het stuur is gemonteerd maakt essentieel opladen onderweg mogelijk en het 2-kanaals ABS wekt vertrouwen tijdens het afremmen.

SPECIFICATIES

Hoogte 1.140 mm
Lengte 2.140 mm
Gewicht (Rijklaar) 191 kg
Tank Capaciteit 15 Liter
Type Eencilinder, 4 takt, EFI
Displacement 349cc
Starting Electric
Cooling Lucht / Olie
Vermogen 20 pk
Front brake 300 mm disc, 2-piston caliper
Rear brake 270 mm disc, 1-piston caliper
Front tire 100/90-19
Rear tire 120/70-17

PRIJZEN (2022)

Vanaf:

€ 5.399,-

(Verkoopprijzen adviesprijs incl. BTW & rijklaar)
Garantie: 3 jaar op onderdelen/arbeid, onbeperkt aantal kilometers en 3 jaar 24-uurs pechverhelping.

Stellar Blue € 5.799,-
Stellar Brown € 5.799,-
Stellar Black € 5.599,-
Fireball Red € 5.399,-
Fireball Yellow € 5.399,-

 

KLEUREN

Fireball Yellow
Fireball Red
Stellar Black
Supernova Blue
Supernova Brown
previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Slider